SPECIAL: Inca un pas facut de Dedeman pentru magazinul din Slatina

.

Intrunita la jumatatea lunii trecute, adunarea generala a actionarilor UTALIM Slatina a decis vanzarea unui teren de 27.458 mp catre reteaua de magazine de bricolaj Dedeman.

In plus, compania bacauana a primit gratuit un drept de servitute perpetua de trecere, reprezentat de un teren cu o suprafata de 1074 mp.

Adunarea generala a mai imputernicit si o persoana pentru semnarea si inscrierea in cartea funciara a contractului de vanzare cumparare.

Mai mult, in cadrul aceleiasi sedinte s-a luat hotarearea de demolare a mai multe cladiri si hale de pe terenul fostei fabrici de utilaj alimentar.

Terenul cumparat de Dedeman este situat la intrarea in Slatina dinspre Pitesti, pe E70, intr-o zona foarte aglomerata si in imediata apropiere a doua depozite foarte mari de materiale de constructii, Decora Stil si El Preda.

In acceasi zona, compania israeliana Plaza Centers are in dezvoltare un mall.

Urmatoarea deschidere a unui magazin Dedeman va avea loc in aceasta toamna in Alba-Iulia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

aspunsuri la SPECIAL: Inca un pas facut de Dedeman pentru magazinul din Slatina

 1. Este bine ca se deschide inca un magazin in Slatina. Am auzit numai lucruri bune despre Dedeman.
  Doresc sa fac parte din echipa Dedeman Slatina, mai ales ca am experienta pe parte de non food. Momentan lucrez intr-un supermarket si vreau o provocare noua.

 2. Imi puteti spune care este adresa unde putem depune C.V.-uri . As dori sa fac parte din echipa Dedeman Slatina. Va multumesc.

 3. Imi puteti spune si mie unde se pot depune CV-uri pentru angajare Dedeman Slatina?

 4. am urmatoarea rugaminte la dv. Imi puteti spune care este adresa unde putem depune C.V.-uri . As dori sa fac parte din echipa Dedeman Slatina

 5. Buna ziua!imi puteti spune si mie unde se depun cv pentru angajare dedeman slatina?
  va multumesc

 6. cand se fac angajari ?

 7. imi puteti spune si mie unde se pot depune CV-uri pentru angajare Dedeman Slatina?

 8. Buna ziua, va rog sa imi comunicati si mie o adresa de mail sau locatia unde pot sa trimit si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Multumesc

 9. Buna ziua,
  Angajarile pentru magazinul din Slatina nu au inceput. Imediat ce compania va demara procesul de recrutare vom publica aceasta informatie, precum si modalitatea prin care puteti aplica pentru un post.

 10. unde se depun cv la dedeman

 11. Buna ziua, va rog sa imi comunicati si mie o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa aplic si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Multumesc!

 12. Buna ziua,

  as dori si eu nu numar de fax sau o adresa de e-mail unde as putea sa depun un CV.

  Va multumesc,
  Ana-Maria

 13. Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa aplic si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Va multumesc!

 14. as dori sa fac parte din echipa dedeman slatina

 15. NEACSU AURELIA IULIANA

  Doresc sa lucrez in echipa DEDEMAN SLATINA.Momentan lucrez la un HYPERMARKET.

 16. Carstea Elena

  Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa aplic si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Va multumesc!

 17. Buna ziua,va rog respsctos sa imi trimiteti o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa depun un cv,as vrea sa fac parte din echipa dumneavoastra. Va multumesc!

 18. Rizea Florica

  as dori sa aflu si eu unde se depun cv pentru Dedeman. va rog frumos

 19. buna seara,
  va rog ajutati ma cu o adresa de e mail pentru a trimite CV, pentru Slatina
  multumesc frumos!

 20. Adriana Panita

  Buna ziua.Nu mai am incredere in depunere CV.pe internet.Nu avem nicio sansa sa fim angajati.Dati-ne o locatie,o adresa de birou,o zi…sunt sigura ca toti cei care vor sa faca parte din echipa Dedeman-Slatina stiu despre ce este vorba si sunt de aceeasi parere cu mine.Si eu vreau sa ma alatur echipei dv.

 21. cv se poate depune si la Bulevard Prestige Hotel, Slatina

 22. CV-urile sedepun la Hotelul Prestige la receptie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 1 = opt

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>