Noi locuri de munca la Cora

.

Operatorul francez de hipermarketuri, Cora, anunta pe siteul propriu disponibilitatea mai multor locuri de munca in magazinele din retea, majoritatea in Bucuresti.

 

Pentru noua unitate din Sos.Alexandriei, ce se va deschide in luna noiembrie 2012, asa cum Property Buyer anunta aici, se cauta manager de raion si controlor de gestiune.

Pentru unitatea din cartierul Pantelimon se cauta asistent director, analist sisteme informatice, formator aplicatii, manipulant marfa, cofetar patiser si brutar.

Pentru magazinul din cartierul Militari se cauta agent de paza si casier (part time).

Posturi de bucatar si decorator sunt oferite celor interesati la magazinul din Mall Sun Plaza Berceni.

In tara sunt posturi disponibile in unitatile din Arad, Constanta si Turnu Severin.

Pentru mai multe detalii legate de posturile libere la Cora si pentru a aplica direct la unul dintre aceste joburi intrati aici.

 

aspunsuri la Noi locuri de munca la Cora

 1. Buna ziua, as dori sa stiu unde pot lasa un CV, sau daca se pot trimite pe mail v-as ruga sa-mi dati o adresa. Multumesc.

 2. Buna ziua, as dori sa stiu unde pot lasa un CV, sau daca se pot trimite pe mail v-as ruga sa-mi dati o adresa. Multumesc

 3. Buna ziua, as dori sa stiu unde pot lasa un CV, sau daca se pot trimite pe mail v-as ruga sa-mi dati o adresa. Multumesc.

 4. Zaporojanu Florina

  doresc sa depun un cv pentru Cora Alexandriei si nu stiu unde. daca se poate pe mail v-as ruga o adresa de mail. Va multumesc.

 5. belghiru dumitru

  pentru angajare

 6. AURA TELEGEANU

  buna! in sfarsit contactul cu lumea! VA ROG CINE MA POATE AJUTA PENTRU O ADRESA DE Email pentru a trimite un CV la CORA ce se va deschide in Ploiesti. MULTUMESC ANTICIPAT.

 7. PIU ALINA MINOLA

  Buna ziua, as dori sa stiu unde pot lasa un CV, sau daca se pot trimite pe mail v-as ruga sa-mi dati o adresa. sunt din constanta si am nevoie urgent de un loc de munca.

  va multumesc,

  piu alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = sapte

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>