Carrefour sărbătorește de 10 x Black Friday

.

Carrefour este primul retailer de dominantă alimentară care sărbătorește “Black Friday” în România și vine în întâmpinarea clienților săi cu reduceri și promoții avantajoase, în perioada 17 – 26 noiembrie.

 

Pentru că vrem să le oferim consumatorilor șansa de a achiziționa produsele preferate la prețuri incredibile, avem 10 zile de Black Friday. Astfel, clienții Carrefour se pot bucura de reduceri de până la 50% la electronice – televizoare, tablete și laptop-uri – dar și electrocasnice și aparate foto.

 

Pentru a fi sigur că nu ratezi nicio promoție, vizitează site-ul www.carrefour.ro sau înscrie-te la newsletter-ul Carrefour – http://www.carrefour.ro/cont/newsletter.html .

 

Sărbătorește împreună cu Carrefour de 10 x reduceri îndrăznețe de Black Friday și fii cu un pas înaintea tuturor în goana după cadouri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu + 9 =

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>